Al langere tijd krijgen gezinnen, waarvan de kinderen deelnemen aan het schoolproject regelmatig een voedselpakket. Wij vinden het, als stichting, belangrijk dat er gezinnen periodiek geholpen gaan worden. Dit kan per gezin verschillend zijn. Felix heeft samen met Laurentiu gekeken waar de hulp het meest hard nodig is. Zij hebben een beschrijving van de gezinnen gestuurd, zodat wij ook kunnen beoordelen of de hulp hard nodig is.

Sinds september 2018 ondersteunen wij 7 gezinnen. Elk gezin heeft een verhaal en de nood is hoog. Wij zijn dankbaar dat deze gezinnen op ons pad gekomen zijn. Wij gaan deze gezinnen gedurende één jaar op meerdere gebieden ondersteunen. Dit kan financieel zijn, het geven van voedselpakketten of hout voor de winter. Ook volgen een aantal kinderen uit deze gezinnen het schoolprogramma op zaterdag. De gezinnen worden regelmatig door Felix en Laurentiu bezocht. Zij worden gestimuleerd om mee te werken aan het verbeteren van hun situatie.

Al een aantal sponsoren hebben toegezegd om één van deze gezinnen specifiek te gaan ondersteunen. Dat is prachtig nieuws! Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe sponsoren om specifiek één van deze gezinnen te ondersteunen. Wij geven u daarbij, in overleg met het gezin, hun adres en de geboortedata van alle leden. U kunt dan bijvoorbeeld ook een leuke bemoedigingskaart of verjaardagskaart sturen. Wilt u een specifiek pakketje sturen? Dat kan natuurlijk ook. De kosten voor verzenden zijn erg duur. 2x per jaar gaat er een grote zending goederen naar Roemenië. U kunt het pakketje afleveren bij één van de vrijwilligers, zij zorgen dat het bij de gezinnen komt.

Website in samenweking met Outhands Internet & Media