Een prachtig bericht vanuit Roemenië…..dank aan alle sponsoren!

Vandaag begonnen we de dag met het shoppen voor de 14 gezinnen die we verzorgen (de 7 die we aan jullie hebben gepresenteerd + 7 uit het veld in Voluntari). We hebben de pakketten in de kerk van Laurenţiu gemaakt en deze vervolgens aan de families uitgedeeld. Eerst in Voluntari, Tunari, Dimieni en vervolgens naar het dorp Catunu.

Afgelopen vrijdag hebben we de ramen van de invalide man en een toegangsdeur gegeven, vandaag waren we blij dat hij ze al had opgezet. Hij deed het alleen. We zullen nu wat materialen voor hem kopen om de muren af ​​te werken.

Alle gezinnen ontvingen ons heel aardig en verwelkomden ons in hun huizen. Ze waren blij met de voedselpakketten. Ze bedankten ons allemaal en Laurenţiu vertelde hen dat de hulp van God komt, niet van ons.

In het dorp Catunu woont de familie van de weduwe met 2 tienerskinderen. Ze gingen nooit in het winkelcentrum, gingen nooit winkelen in de stad. We namen de kinderen mee naar het winkelcentrum dat maar 30 minuten ver van hun huis ligt. Ze kozen voor een paar mooie schoenen, spijkerbroeken, overhemden, sportkleding. Dit was de eerste keer dat ze de mogelijkheid hadden om te winkelen zonder naar de prijs te kijken en na te denken over wat ze gingen betalen. Ze kozen gewoon wat ze leuk vonden. We sloten de reis naar het winkelcentrum af met een diner voor de McDonalds, ook een eerste keer voor hen.

We waren blij om dit allemaal samen te doen als een team en we danken God voor de kans om de armen te helpen.

Website in samenweking met Outhands Internet & Media